NLP – Neuro-Linguistic Programming: NLP -Practitioner– ja Master- koulutusohjelma 2024

039NLP – Neuro-Linguistic Programming on ajattelu-, tutkimus- ja lähestymismalli, joka keskittyy ihmisen taitavuuteen ja voimavaroihin. NLP sisältää paljon tietoa ihmisen vuorovaikutus-, voimavara-, kehittymis- ja johtamistaidoista sekä mahdollisuuksista. NLP:tä hyödynnetään asiakaspalvelussa, henkilöstöhallinnossa, opetuksessa, johtamisessa, koulutuksessa, esiintymisessä ja valmennuksessa ja terapia- sekä ohjaustyössä. Liike-elämässä NLP:n käyttö on voimakkaassa nousussa.

  • Kontakti-, vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaitoja työ- ja yksityiselämään
  • Omien voimavarojen käyttöönottamisen ideoita ja harjoituksia
  • Kriiseistä ja ratkaistavista asioista selviytyminen toimivin vuorovaikutusmenetelmin
  • Tavoitteiden asettaminen ja niiden saavuttaminen yksityis- ja työelämässä
  • Käytännönläheisiä harjoituksia itsensä kehittämisessä jokaisesta teoriaosuudesta

Koulutus on Suomen NLP-yhdistyksen suositusten mukainen sisältäen väh. 132 tuntia, á 45 min. Koulutus sisältää 15 moduulia, jotka voit suorittaa Sinulle sopivassa aikataulussa v.2024

Mikäli et voi osallistua jokaiseen moduuliin, voit käydä puuttuvan muuna ajankohtana.

Hinta: NLP-Practitioner- tai Master-koulutus 1.488 € (sis. alv 24%). Tai osina maksettuna 12 €/45 min (sis. alv 24%)

Hintaan sisältyy koulutus ja materiaalikansio.

Osallistua voi myös vain yhteen moduulikokonaisuuteen (esim. moduuli 11-12). Mikäli osallistut tutustuaksesi mitä NLP on, eli esim. vain yhteen moduuliin, on hinta 15 €/45 min (sis. alv 24%). Yhden moduulin kesto, riippuen moduulista on n. 4-12 tuntia.

Kouluttajat: NLP-trainer, Ritva Salminen, työnohjaaja, eräopas, vet-psykoterapeutti, perhe-, parisuhde- ja työyhteisökouluttaja ja muita kouluttajia.

Tilaa esite 040 529 7077

Lisätietoa alla (paina read more/lue lisää)

Miten NLP:tä voi käyttää työvälineenä oman työn ja elämän kehittämisessä?

Moduuli 1-3:  Toimivat ongelmaratkaisumenetelmät käyttöön erilaisuus huomioon ottaen. Mielessä muutos ystävyys- ja parisuhteessa ja kotoisassa olemisessa mm. lasten, koirain ja muiden kotieläinten/-eläjien kanssa.     

Moduuli 4-5:  Terveen minäkuvan ominaispiirteet. Hyvä itsetunto. Oman elämän tiedostaminen ja kehittäminen ns. loogisia tasoja apuna käyttäen. Uskomusten ja arvojen vaikutus ajatteluun. Ajattelun vaikutus toimintaamme. Miten muuttaa ei-toivottua käyttäytymistä mielekkäin strategioin.   

Moduuli 6-7:  Vanhoista toimimattomista riesoista luopuminen ja tilalle toimivien ankkureiden ja tavoitteiden rakentaminen oman elämän tueksi ja viitoittajaksi.   

Moduuli 8-9:  Oman tietoisuuden hahmottaminen, erottelutyylit, miellejärjestelmät/toimivampia ongelmanratkaisu- ja vuorovaikutustilanteita työssä ja kotona.   

Moduuli 10-14:  Työskentelyä oman minäkuvan kanssa: Erilaisuus – riesa vai rikkaus? Miten rakentaa toimivat tavoitteet omassa elämässä.

Miten saada käyttöönsä ilo, rentoutuminen ja hiljaisuuden kautta oma hiljainen tietotaito. Uskomusten ja metaforien- tarinoiden käyttäminen niin, että mahdollisuus ymmärtää ja muuttaa kokemuksia ei-tietoisella tasolla, muita mukavia metkuja ja juonimalleja omaan käyttöön työ- ja yksityiselämässä.

Mitä haluan vielä kerrata tai tutkia, kokeilla ja NLP-kirjallisuudesta yhdessä ihmetellä? Onnellisuuden merkitys. Rakentavan palautteen antaminen ja saaminen. Luova vastaaminen moittivaan kritiikkiin. Erinomaisuudestani voimavaroja. Päätösjuhla todistuksineen niille, jotka ovat valmiita.

Kotilukemista Päätös-seminaari

Hinta: 1488€ (sis.24% alv), voidaan maksaa 4:ssä osassa. Sis. koulutuksen ja kirjallisen materiaalin. PYYDÄ ESITE, jossa päivämäärät ja paikat.

 

Pähkinänsärkijät. 

Soitto tai kirjoitettu viesti, niin otan yhteyttä heti kun voin.

+358449758770/tai 040-5297077